Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

EXCL – Lon Polleunis over nieuwe trainer STVV

Niet Stijn Vreven maar wel Ivan Leko wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Sint-Truiden. Club-icoon Lon Polleunis vindt de 38-jarige Kroaat een verrassende keuze.”Ik heb net ook het bericht gekregen”, zegt Polleunis aan Voetbalbelgie.be. “Het is toch een beetje onverwacht, niemand van de buitenwereld had hem in gedachten.””Het is een verrassing, de toekomst moet uitwijzen wat het oplevert, maar ik had liever iemand uit de streek gehad”, besluit hij.Ivan Leko was als speler actief bij Club Brugge, Beerschot en Lokeren. Hij kondigde zijn afscheid als speler aan, maar hing enkele maanden…

Lees verder op Geen categorie: EXCL – Lon Polleunis over nieuwe trainer STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *