Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Raakt Dutoit fit voor Lokeren?

Hoe goed de jonge Kanaries het zaterdag ook wel deden tegen Charleroi toch hield William Dutoit. STVV enkele keren goed recht. Het is niet zeker of de 27-jarige Fransman fit raakt voor de partij tegen Lokeren.Dutoit ging misschien niet vrijuit met het tegendoelpunt dat de Kanaries incasseerden tegen Charleroi maar toch hield de doelman STVV een aantal keren goed recht met een paar puike reddingen. Maar op het einde van de wedstrijd tegen Charleroi kreeg Dutoit een klap waarvan hij nog veel hinder ondervond waardoor hij gisteren nog niet kon meetrainen.May Mahlangu, Benito Raman en…

Lees verder op Geen categorie: Raakt Dutoit fit voor Lokeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *