Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens was nog nooit zo kwaad

KV Mechelen de leider in poule B van play-off 2. Zaterdag klopte het Lokeren met 2-1. Lokeren-trainer Georges Leekens was achteraf niet te spreken over scheidsrechter Lawrence Visser. In de slotfase moesten de Waaslanders met tien man verder na een rode kaart voor Mijat Maric. “Het is elke keer wat met hem”, zuchtte Maric in Het Laatste Nieuws. “Bekijk de beelden, het is schandalig. De eerste gele kaart begijp ik nog steeds niet, en bij de tweede raak ik de tegenstander zelfs niet. Niet te geloven.”Ook Georges Leekens spaarde Visser niet. “De scheidsrechter had ons niveau…

Lees verder op Geen categorie: Leekens was nog nooit zo kwaad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *