Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Mechelen swingt langs Lokeren naar 6 op 6 in groep B

Door: Steven Gijbels 9/04/16 – 21u51 © photo news. KV Mechelen heeft een eerste (serieuze) stap gezet richting groepswinst in play-off 2 B. De manschappen van coach Jankovic stuurden Lokeren met lege handen terug naar huis. Rits en Hanni zetten de thuisploeg al vroeg op rozen. Na de pauze bracht Enoh weer spanning in de match, maar het bleef bij 2-1. Malinwa boekt zo 6 op 6. Mechelen schoot furieus uit de startblokken en had na een kwartiertje zijn schaapjes al op het droge. Rits kopte na een heerlijke combinatie over verschillende stationnetjes makkelijk binnen en Hanni verdubbelde de…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Mechelen swingt langs Lokeren naar 6 op 6 in groep B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *