Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV aast ook op flankspeler OHL

Bij STVV zijn ze naarstig op zoek naar versterking. De kern van de Kanaries heeft een absolute kwaliteitsinjectie nodig en in Sint-Truiden lijken ze vooral te kijken naar Oud-Heverlee Leuven voor de broodnodige versterkingen.Zo brachten we u eerder al op de hoogte van de interesse van STVV voor John Bostock nu lijkt er volgens Het Laatste Nieuws nog een speler van OHL op interesse te kunnen rekenen van de Kanaries. Jordan Remacle zou naar Stayen kunnen verhuizen.De flankaanvaller van OHL speelde dit seizoen 28 wedstrijden waarin hij drie keer…

Lees verder op Geen categorie: STVV aast ook op flankspeler OHL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *