Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

KVO mist mogelijk sterkhouder tegen Genk

KV Oostende gaat na het verlies op de openingsspeeldag tegen Club Brugge op zoek naar punten in de Cristal Arena tegen Racing Genk. Coach Yves Vanderhaeghe kan mogelijk niet rekenen op Knowledge Musona. De 25-jarige Zimbabwaan had een hele week last aan de lies en is hoogst twijfelachtig. Gohi Bi Cyriac is geschorst na zijn rode kaart tegen Club Brugge.Didier Ovono neemt mogelijk zijn plaats in doel weer in. De 33-jarige Gabonees is weer fit, Wouter Biebauw moet dus mogelijk plaats maken. “Ik kan Wouter niets verwijten, alleen dat we met hem in doel nooit…

Lees verder op Geen categorie: KVO mist mogelijk sterkhouder tegen Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *