Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Standard doet geen beroep meer op Scholz

Het seizoen 2015-2016 is afgelopen voor Alexander Scholz. De Deense centrale verdediger ondervindt nog altijd last aan de rechtervoet. De medische staf acht het daarom beter om Scholz niet meer in te zetten dit seizoen.De voormalige speler van Sporting Lokeren kan zo volledig herstellen, om bij de start van het nieuwe seizoen er terug honderd procent fit te staan.Alexander Scholz (23) verscheen in vijftien wedstrijden aan de aftrap. Hij belandde in januari 2015 bij de Rouches.Standard neemt deel aan play-off 2 en laat in die nacompetitie de spelers die minder…

Lees verder op Geen categorie: Standard doet geen beroep meer op Scholz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *