Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Probleem voor Belgische clubs in Europa

Standard is zeker van deelname aan de Europa League. De andere Europese tickets zijn nog niet verdeeld. Onder meer KV Oostende maakte een rele kans. Als de Kustjongens Europa in mogen, zullen ze op verplaatsing moeten spelen. Net als Lokeren, KV Mechelen of Waasland-Beveren!Alleen de stadions van Club Brugge, AA Gent, Anderlecht, Racing Genk en Lokeren voldoen aan de Europese regelgeving. Het Koning Boudewijnstadion hoort ook in dat rijtje thuis.KV Oostende kan via Play-off 1 een Europees ticket bemachtigen. In dat geval zal Oostende uitwijken naar Lokeren. Dat geldt ook voor KV…

Lees verder op Geen categorie: Probleem voor Belgische clubs in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *